سرخط خبرها
خانه » آشپزی » چگونه چغندر را منجمد کنیم؟
ترفند های منجمد کردن سبزیجات
ترفند های منجمد کردن سبزیجات

چگونه چغندر را منجمد کنیم؟

چگونه چغندر را منجمد کنیم؟

چگونه چغندر قرمز را منجمد کنیم
چگونه چغندر قرمز را منجمد کنیم

آیا می دانید که هر نوع سبزی روش خاص خود را برای منجمد کردن دارد؟ تقریبا تمام سبزیجات خام را می توان در فریزر نگهداری کرد و ارزش غذایی آن ها نیز از بین نخواهد رفت.

برای این کار مقدماتی لازم است. در زیر فهرستی از سبزیجات را که به خوبی می توان آن ها را منجمد کرد ، ملاحظه می کنید. روش منجمد کردم آن ها نیز ذکر شده است.

چغندر: برای منجمد کردن چغندر ابتدا آن را بپزید . چغندر را درسته بپزید و سرو ته آن را نگیرید؛ زیرا برش دادن چغندر، سبب می شود رنگ قرمز آن به هنگام پخت، خارج و مزه آن تغییر کند. چغندر را می توان به روش های زیر پخت:
در آب جوش و بر روی گاز، در فر و مایکروفر، برای پختن در آب می توانید آن را در آب جوش بگذارید، طوری که آب روی آن را بپوشاند. سپس حدود ۵۰ دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید. اگر چغندر بزرگ باشد این زمان را بیشتر کنید، به منظور پختن در فر، فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

چگونه چغندر قرمز را منجمد کنیم
چگونه چغندر قرمز را منجمد کنیم

چغندرها را دانه دانه در فویل بپیچید و با توجه به درشتی و ریزی ، آن ها را از ۱ تا ۳ ساعت در فر بگذارید. در طول این مدت یک بار آن ها را پشت و رو کنید. هنگام استفاده از مایکروفر چغندر را در کاسه ای قرار دهید و ۲ قاشق آن در آن بریزید.

مایکروفر را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه با قدرت حداکثر روشن کنید . در این مدت یک بار چغندر را پشت و رو کنید. وقتی کاملا پخته شد آنها را برش بزنید . بگذارید خنک شود. سپس دانه دانه در کیسه فریزر و یا سلفون بپیچید. نام ماده غذایی و تاریخ شروع انجماد آن را روی بسته ها بنویسید و در فریزر قرار دهید. این چغندرها تا ۳ ماه خواص خود را کاملا حفظ خواهند کرد.

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش تهیه سوپ چغاله بادام

مواد لازم : چغاله بادام ۱۵۰ گرم کلم بروکلی خرد شده نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *