آخرین مطالب

غذاهایی که روزانه باید بخورید تا سرطان نگیرید
به جای سس مایونز
⁉️چرا روغن زیتون؟
سلامتی زنان
دانستنی مردانه
منشا بیماری MS چیست ؟!
صبحانه ی مفید
اشتباهات موقع خواب
شناسایی بیماری از طریق دهان ودندان
موز بمب انرژی
موادغذایی برای کسانی که میخواهند چاق شوند
ضدافسردگی
خواص سیر
خواب راحت با لیمو ترش
مزاج خود را بشناسید
میوه به جای شام
چگونه با صبحانه خوردن لاغر شویم
مقدمه ای بر حافظه و تقویت ش
همه چیز درباره چای
نژاد خالص سرابی
مراحل صحیح مسواک زدن

شستشوی دست ها

شستشوی دست ها

شستشوی دست ها

شستشوی دست ها

شست و شوی دست ها ساده ترین روشی است که برای پیشگری از بسیاری از بیماری ها مانند انفولوآنزا، سرماخوردگی و مسمومیت های غذایی است.
چه مواقعی باید دست ها را شست؟
شستن مکرر دست ها در فصل پاییز و زمستان (زمان شیوع آنفولآنزا و سرماخوردگی)
قبل و بعد از آماده کردن غذا به خصوص گوشتخام، تخم مرغ و غذاهای دریایی. در واقع با شستن دست ها از مسمومیت های غذایی جلوگیری می کنید.
بعد از رفتن به توالت و یا تعویض پوشک که این امر در کاهش ابتلا به بیماری های مانند هپاتیت A (عامل بیماری زردی) و سانمونلا (عامل بیماری های اسهالی) بسیار موثر است.
بعد از سرفه و عطسه یا استفاده از دستمال کاغذی
بعد از خوردن و نوشیدن و استفاده از تنباکو (مانند استفاده از سیگار)
بعد از تماس دست ها با وسایل خاک گرفته آشپزخانه
بعد از تماس دست ها با وسایل پخت و پز
بعد از حمل زباله، استفاده از گوشی تلفن، صحفه کلید کامپیوتر
بعد از بازی و نیز بازی با حیوانات خانگی و حتی دست دادن

نحوه شستن دست ها:
دست های خود را با آب گرم و صابون بشویید.
در حین شست و شو، دست های خود را به مدت حداقل ۲۰ ثانیه به هم بمالید
در حین شست و شو توجه خاصی به بین انگشتان و پشت دست ها و زیر ناخن ها داشته باشید.
با استفاده از دستمال کاغذی که دست ها را خشک می کنید شیر آب را ببندید. در واقع دستمال مانع تماس مجدد دست شما با شیرآب می شود.
در صورتی که به آب و صابون دسترسی ندارید می توانید از دستمال هایی که آغشته به ژل های بهداشتی و یا الکل ۶۰% الی ۹۰% استفاده کنید، هم چنین بهتر از در حین مسافرت در ماشیت یا کیف دستی خود آن ها را داشته باشید.

پایان.


    پست الکترونیکی خود را بدون www وارد کنید.

  • تلگرام