سرخط خبرها
خانه » سلامت » بهداشت » شستشوی دست ها
شستشوی دست ها
شستشوی دست ها

شستشوی دست ها

شستشوی دست ها

شستشوی دست ها
شستشوی دست ها

شست و شوی دست ها ساده ترین روشی است که برای پیشگری از بسیاری از بیماری ها مانند انفولوآنزا، سرماخوردگی و مسمومیت های غذایی است.
چه مواقعی باید دست ها را شست؟
شستن مکرر دست ها در فصل پاییز و زمستان (زمان شیوع آنفولآنزا و سرماخوردگی)
قبل و بعد از آماده کردن غذا به خصوص گوشتخام، تخم مرغ و غذاهای دریایی. در واقع با شستن دست ها از مسمومیت های غذایی جلوگیری می کنید.
بعد از رفتن به توالت و یا تعویض پوشک که این امر در کاهش ابتلا به بیماری های مانند هپاتیت A (عامل بیماری زردی) و سانمونلا (عامل بیماری های اسهالی) بسیار موثر است.
بعد از سرفه و عطسه یا استفاده از دستمال کاغذی
بعد از خوردن و نوشیدن و استفاده از تنباکو (مانند استفاده از سیگار)
بعد از تماس دست ها با وسایل خاک گرفته آشپزخانه
بعد از تماس دست ها با وسایل پخت و پز
بعد از حمل زباله، استفاده از گوشی تلفن، صحفه کلید کامپیوتر
بعد از بازی و نیز بازی با حیوانات خانگی و حتی دست دادن

نحوه شستن دست ها:
دست های خود را با آب گرم و صابون بشویید.
در حین شست و شو، دست های خود را به مدت حداقل ۲۰ ثانیه به هم بمالید
در حین شست و شو توجه خاصی به بین انگشتان و پشت دست ها و زیر ناخن ها داشته باشید.
با استفاده از دستمال کاغذی که دست ها را خشک می کنید شیر آب را ببندید. در واقع دستمال مانع تماس مجدد دست شما با شیرآب می شود.
در صورتی که به آب و صابون دسترسی ندارید می توانید از دستمال هایی که آغشته به ژل های بهداشتی و یا الکل ۶۰% الی ۹۰% استفاده کنید، هم چنین بهتر از در حین مسافرت در ماشیت یا کیف دستی خود آن ها را داشته باشید.

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

فوائد نوع ادویه ها

خواص ادویه جات

ادویه های پرخاصیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *