سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش پخت پیتزا کبابی
آموزش پخت پیتزا کبابی
پیتزا کبابی

آموزش پخت پیتزا کبابی

آموزش پخت پیتزا کبابی

 آموزش پخت پیتزا کبابی
پیتزا کبابی

•    تعداد: ۸ عدد
•    زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
•    زمان گریل شدن: ۶ تا ۸ دقیقه

مواد لازم

•    ۳٫۵ تا ۴ پیمانه آرد کامل
•    کمی خمیر مایه
•    یک قاشق غذاخوری شکر
•    ۱٫۵ قاشق چایخوری نمک
•    ۱ ۱/۳ پیمانه آب داغ
•    ۱/۳ پیمانه روغن
•    آرد اضافه برای باز کردن خمیر
•    روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا
•    سس پیتزا
•    پنیز موتزارلا
•    موادی که دوست دارید داخل پیتزا بریزید

طرز تهیه

۱٫ کباب پز را آماده کنید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. ۵ دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.

۳٫ ۸ چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتی متر باز کنید.

۴٫ هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت ۴ دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.

۵٫ سس پیتزا را روی خمیر بمالید. در آخر پنیر و موادی که دوست داخل داخل پیتزا بریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم باشد.

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

فوائد نوع ادویه ها

خواص ادویه جات

ادویه های پرخاصیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *