سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش پخت پیتزا گوشت قلقلی
آموزش پخت پیتزا
پیتزا

آموزش پخت پیتزا گوشت قلقلی

پیتزا گوشت قلقلی

 

آموزش پخت پیتزا
پیتزا

• تعداد: ۸ عدد
• زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

•    یک عد تخم مرغ، هم زده
•    ¼ پیمانه خرده نان
•    دو قاشق غذاخوری پنیر رومانو، رنده شده
•    دو قاشق غذاخوری شیر
•    نصف قاشق چایخوری ارگانو یا آویشن
•    یک حبه سیر رنده شده
•    ¼ قاشق چایخوری نمک
•    ۱/۸ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
•    ۳۴۰ گرمگوشت چرخ کرده
•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    خمیر پیتزا
•    بلغور ذرت
•    سس پیتزا
•    دو پیمانه پنیر پرولون
•    ¼ پیمانه خلال پیاز قرمز

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲٫ در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ هم زده، خرده های نان، پنیر رومانو، شیر، اورگانو، سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. گوشت را قلقلی کنید.

۳٫ در یک تابه بزرگ، گوشت قلقلی ها را در روغن زیتون روی حرارت متوسط بپزید. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغنشان گرفته شود. پس از خنک شدن، آنها را از وسط دو نیم کنید.

۴٫ روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیرهای پیتزا را باز کنید.

۵٫ روی قالب پیتزا بلغور ذرت بپاشید. خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر، سس پیتزا بمالید و مقداری از پنیر را بریزید. روی پنیر، گوشت قلقلی، فلفل شیرین و نیمی از پیاز را بریزید.

۶٫ پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید تا مواد پخته شود.

پایان.


درباره ی admin

همچنین ببینید

گراتن گل کلم

گراتن گل کلم

گراتن گل کلم   مواد لازم: یک و یک چهارم پیمانه شیر ۷۵ گرم یا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *