سرخط خبرها
خانه » آشپزی » استفاده از هویج و اسفناج در غذاها ممنوع!
خواص اسفناج
استفاده از هویج و اسفناج در غذاها ممنوع!

استفاده از هویج و اسفناج در غذاها ممنوع!

استفاده از هویج و اسفناج در غذاها ممنوع!

 
مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد پخت و پز غذا همراه با هویج و اسفناج کیفیت میزان ارزش غذا را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد.

اسفناج ، هویج و سایر سبزیجات هنگامی که در کنار گوشت، مرغ، ماهی و سایر پروتئین ها پخته می شوند ارزش غذایی  را پایین آورده و موجب به وجود آمدن میکروب هایی در غذا می شوند  که این میکروب ها به بافت معده و مخاط روده آسیب های جدی وارد می کنند.

اگر در کنار غذاهایتان تمایل دارید سبزیجات مصرف کنید آن ها را به صورت خام میل کنید در غیر این صورت حتی الامکان حتما باید از یک نوع سبزی در غذای خود استفاده کنید.

هنگام پخت غذاهایی مانند آش و سوپ تمام سبزیجات را با هم مخلوط نکنید و به مقدار کمی از آن ها استفاده کنید.

 

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش طبخ شامی کباب

مواد لازم : گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد هویچ ۱ عدد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *