سرخط خبرها
خانه » سلامت » سوسیس، کالباس و همبرگر متهم اصلی !
سوسیس و کالباس
سوسیس، کالباس و همبرگر متهم اصلی

سوسیس، کالباس و همبرگر متهم اصلی !

سوسیس، کالباس و همبرگر متهم اصلی

سوزش سر دل، ترش کردن و حالت تهوع در طی روز از نشانه‌های بیماری رفلاکس است که می‌تواند ناشی از شل شدن دریچه معده و بازگشت غذا به مری باشد.

غذاهای پرچرب مانند سس مایونز، کره، خامه و شیر پرچرب می‌تواند رفلاکس معده را تشدید کند بنابراین بهتر است افراد دچار این ناراحتی از خوردن غذاهای تند و محرک مانند فلفل، سس‌های تند و مواد حاوی کافئین مانند قهوه، کاکائو، نسکافه و چای بپرهیزند.

همچنین تمام نوشابه‌های موجود در بازار حاوی کافئین هستند که خود عاملی در تشدید رفلاکس محسوب می‌شود.

به گفته این فوق تخصص گوارش و کبد ترکیبات حاوی نیترات مانند سوسیس، کالباس و همبرگر از مهمترین عوامل ایجاد رفلاکس محسوب می‌شوند.

شرکت‌های غذایی برای آنکه غذا ماندگاری طولانی‌تری داشته و کپک نزند به آن نیترات اضافه می‌کند، غافل از اینکه نیترات در اتاق‌های جراحی برای شل کردن عضلات بیمار استفاده می‌شود که همان اثر را روی دریچه معده داشته و دریچه را شل می‌کند.

د تا نیم ساعت قبل از مصرف غذا و یک ساعت پس از غذا از مصرف هرگونه مایعات به‌ویژه نوشابه بپرهیزند چرا که خود عاملی برای ایجاد نفخ و رفلاکس است.

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

این گیاهان را جایگزین داروهای شیمیایی کنید

این گیاهان را جایگزین داروهای شیمیایی کنید

درمان خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *