سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش پخت پیتزای توپی
طرز تهیه ی پیتزای توپی

آموزش پخت پیتزای توپی

طرز تهیه ی پیتزای توپی

مواد لازم :
آرد      سه پیمانه
مایه خمیر       دو قاشق مرباخوری
نمک      یک قاشق مرباخوری
روغن      نصف پیمانه
سوسیس      دو عدد
کالباس     ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای     یک عدد
رب گوجه‌فرنگی     یک قاشق غذاخوری
آویشن     به میزان لازم
پنیر پیتزا     ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :
آرد، مایه خمیر و نمک را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ریخته و آرام‌آرام با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سوسیس، کالباس و فلفل را خردکرده و همراه با پنیر پیتزا، پودر آویشن و رب گوجه‌فرنگی به خمیر اضافه کنید. از خمیر توپ‌هایی به اندازه گردو برداشته گرد کرده و در سینی فر چرب شده بچینید و ۳۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت داده، سپس ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر با دمای۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

نان خامه ای

نان خامه ای

نان خامه ای : مواد لازم: ارد ۱ پیمانه-کره ۱۰۰ گرم-اب ۱پیمانه-تخم مرغ ۴عددبزرگ-شکر ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *