سرخط خبرها
خانه » آشپزی » راهنمای تهیه ی ترشی تربچه !
ترشی تربچه
ترشی تربچه

راهنمای تهیه ی ترشی تربچه !

ترشی تربچه

•    زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
•    زمان خنک شدن: یک تا ۲ ساعت
•    زمان پخت: ۱۵ دقیقه
•    فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

مواد لازم

•    ۹۰۰ گرم تربچه
•    ۲٫۵ پیمانه آب
•    دو قاشق غذاخوری نمک
•    ۲ ۳/۴   پیمانه سرکه سفید
•    ۳ قاشق غذاخوری شکر
•    دو قاشق چایخوری دانه فلفل
•    ۱۰ عدد میخک
•    نصف قاشق چایخوری ادویه هفت بیجار

طرز تهیه

۱٫ تربچه ها را بشویید و سر و ته آنها را جدا کنید. آنها را حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، ۲٫۵ پیمانه آب و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تربچه را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال خنک کنید. به طور مرتب هم بزنید. سپس با آب سرد آبکش کنید.

۲٫ در یک قابلمه لعابی سرکه، شکر، دانه های فلفل، میخک و ادویه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و تا زمانی هم بزنید تا شکر آب شود. سپس حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه در قابلمه را بگذارید.

۳٫ تربچه ها را داخل شیشه های استرلیزه شده بریزید. سرکه داغ شده را روی تربچه ها بریزید و حدود یک سانتی متر از سر آن را خالی بگذارید.

۴٫ شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

 موسیقی بی کلام.

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

گراتن گل کلم

گراتن گل کلم

گراتن گل کلم   مواد لازم: یک و یک چهارم پیمانه شیر ۷۵ گرم یا …

یک دیدگاه

  1. That’s a sharp way of thnnikig about it.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *