سرخط خبرها
خانه » دانستنی ها » با خیس کردن برنج کدام از ویتامین‌های آن از بین می‌رود؟

با خیس کردن برنج کدام از ویتامین‌های آن از بین می‌رود؟

با خیس کردن برنج کدام از ویتامین‌های آن از بین می‌رود؟

خیس کردن برنج

«جوشاندن برنج هیچ تاثیری در کاهش مواد نشاسته ای و کالری آن ندارد.»

خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامین‌های D و  B1آن می شود بلکه ، « وقتی برنج را خیس می‌کنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل می‌شود و با جوشاندن آن ویتامین B1برنج نیز از بین می‌رود. البته می‌توان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامین‌ها را حفظ کرد.»

« بسیاری از افراد تصور می‌کنند با جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای برنج خارج می‌شود و کالری آن کاهش می‌یابد اما این باور غلطی است مواد نشاسته‌ای با جوشاندن از بین نمی‌رود بلکه نشاسته تنها تحت تاثیر حرارت شکسته می‌شود و جذب آن راحتتر می‌شود.»

« با جوشاندن برنج نمی‌توان قند آن را کاهش داد زیرا قند از تجزیه نشاسته حاصل می‌شود و جوشاندن برنج نمی‌تواند باعث کاهش قند آن شود.»

«جوشاندن برنج نمی‌تواند سموم موجود در دانه‌های آن را خارج کند و اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج خارج نخواهد شد.»

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

شاد زیستن

۴ عامل اصلی رضایتمندی در زندگی

 رضایتمندی افراد در زندگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *