خانه » آشپزی » ژله پرتقالی در پوست پرتقال
ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال
ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال

یک بسته پودر ژله پرتقال ـ ۵ عدد نصفه پوست پرتقال ـ
یک یا دوقاشق مربای غیر آبکی یا مربای ژله .

طرز تهیه:

پودر ژله را در یک ظرفی با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید (حدود ۲۵۰ میلی ) بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید هم بزنید ..پس از یک یا دو دقیقه محلول را در نصفه های پوست پرتقال که قبلا خوب خالی کرده و پاک کرده اید بدون اینکه پوست پرتقال سوراخ شده باشد و نیز ته هرکدام از آنها را کمی مارمالاد ریخته اید , بریزید سپس در ظرفی چیده و در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد…پس از آن بایک کارد تیز هرکدام را به دو قسمت ببرید ..آنها را در بشقاب چیده و برای ســــــــرو آماده کنید……نوش جان

درباره ی admin

همچنین ببینید

طرز تهیه کیک وارونه کرنبری

آموزش کیک وارونه کرن بری

چگونه کیک وارونه کرن‌بری بپزیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *