ژله پرتقالی در پوست پرتقال
ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال

یک بسته پودر ژله پرتقال ـ ۵ عدد نصفه پوست پرتقال ـ
یک یا دوقاشق مربای غیر آبکی یا مربای ژله .

طرز تهیه:

پودر ژله را در یک ظرفی با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید (حدود ۲۵۰ میلی ) بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید هم بزنید ..پس از یک یا دو دقیقه محلول را در نصفه های پوست پرتقال که قبلا خوب خالی کرده و پاک کرده اید بدون اینکه پوست پرتقال سوراخ شده باشد و نیز ته هرکدام از آنها را کمی مارمالاد ریخته اید , بریزید سپس در ظرفی چیده و در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد…پس از آن بایک کارد تیز هرکدام را به دو قسمت ببرید ..آنها را در بشقاب چیده و برای ســــــــرو آماده کنید……نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *