سرخط خبرها
خانه » آشپزی » ژله پرتقالی در پوست پرتقال
ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال
ژله پرتقالی در پوست پرتقال

ژله پرتقالی در پوست پرتقال

یک بسته پودر ژله پرتقال ـ ۵ عدد نصفه پوست پرتقال ـ
یک یا دوقاشق مربای غیر آبکی یا مربای ژله .

طرز تهیه:

پودر ژله را در یک ظرفی با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید (حدود ۲۵۰ میلی ) بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید هم بزنید ..پس از یک یا دو دقیقه محلول را در نصفه های پوست پرتقال که قبلا خوب خالی کرده و پاک کرده اید بدون اینکه پوست پرتقال سوراخ شده باشد و نیز ته هرکدام از آنها را کمی مارمالاد ریخته اید , بریزید سپس در ظرفی چیده و در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد…پس از آن بایک کارد تیز هرکدام را به دو قسمت ببرید ..آنها را در بشقاب چیده و برای ســــــــرو آماده کنید……نوش جان

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش طبخ شامی کباب

مواد لازم : گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد هویچ ۱ عدد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *