سرخط خبرها
خانه » آشپزی » بیسکویت جعبه کادو
بیسکویت جعبه کادو
بیسکویت جعبه کادو

بیسکویت جعبه کادو

بیسکویت جعبه کادو
بیسکویت جعبه کادو

بیسکویت جعبه کادو

این بیسکویت به خاطره شکل ظاهریش مناسبه برای هدیه دادن.
برای درست کردنش نیاز به دو خمیر بیسکویت ساده و کاکائویی داریم که میتونید با هر دستوری که دارید درست کنید یا از این دستور استفاده کنید.

مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۳۰ گرم
آرد سفید ۱۱۵ گرم + ۱۵ گرم پودر کاکائو

مقدار آرد را دو بار نوشتم یعنی یکبار ۱۳۰ گرم آرد سفید ساده و بار دیگر ۱۵ گرم از مقدار آرد کم کنید و جاش کاکائو اضافه کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر با همزن بزنید تا کاملا نرم و کرمی شکل بشه و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مایه بدست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در دو ظرف جداگانه بریزید.

به یک ظرف آرد سفید را اضافه کنید و خمیر بدست آمده را داخل پلاستیک بگذارید و در ظرف دیگر مابقی آرد که با کاکائو مخلوط کردید را با مایه مخلوط کنید.
الان دو خمیر داریم که هر دو را به شکل دیسک گرد دربیارید داخل کیسه پلاستیک حداقل به مدت یکساعت در یخچال نگهدارید. هر دو خمیر را با وردنه باز کنید و کمی از خمیر کاکائویی را جدا نگهدارید برای پاپیون روی جعبه نیاز داریم.

خمیر ساده را به ضخامت ۶ میل و خمیر کاکائویی را به ضخامت ۴ میلیمتر باز کنید. خمیر ساده را از عرض ۴ برش بدید یعنی ۴ تا مستطیل به عرض حدود ۳-۴ سانتیمتر و خمیر کاکائو را ۲ برش بدید.

هر ۲ برش خمیر ساده با ۱ برش خمیر کاکائو جعبه را درست میکنند به اینصورت که خمیر کاکائو را ما بین دو خمیر ساده گذاشته یعنی لایه اول خمیر ساده لایه دوم کاکائو و لایه سوم خمیر ساده داریم میتونید در تصاویر به خوبی ببینید.

حالا این خمیر سه لایه را به ۳ قسمت برش بزنید یعنی ۳ نوار ۳ لایه درست کنید. که در آخر ۶ نوار ۳ لایه خواهیم داشت.
بعد ۲ تا از این نوارها را بردارید و مابینش یه لایه خمیر کاکائو بگذارید ولی اول تنظیم کنید که ارتفاع لایه کاکائو وسط با دو نوار ۳ لایه ای برابر باشه میتونید کمی از نوار کاکائو را اول ببرید و هم قدش کنید و بعد مابین دو نوار ۳ لایه بگذارید.
حالا خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت بشه و بتونید راحت برش بدید.

فر را با ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. نوارهای آماده شده را به ضخامت ۱ سانتیمتر برش بدید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید.

برای پاپیون هم یک مربع کوچک درست کنید و از قطر دو نیمش کنید و دو مثلث درست شده را کنار هم بگذارید و یک دایره کوچولو با سر ماسوره از خمیر درست کنید و ما بین دو تا مثلث بگذارید.

به مدت ۱۵ دقیقه بیسکویت را بپزید.
به یک نکته اشاره کنم : میزان آردی که نوشتم از اول با ۱۰۰ گرم شروع کنید و کم کم آرد اضافه کنید تا به خمیر دلخواهتون برسید و خمیر زیاد خشک نشه چون مقدار آرد مصرفی بسته به رطوبت هوا و … تغییر میکنه پس اگه در دستور ۱۳۰ گرم هست ممکنه برای شما ۱۱۰ کافی باشه.

درباره ی admin

همچنین ببینید

آبنبات چوبی

طرزتهیه آبنبات چوبی

آبنبات چوبی برای درست کردن آبنبات چند نکته را باید رعایت کنید تا بدون هیچ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *