سرخط خبرها
خانه » آشپزی » نان خامه ای
نان خامه ای
نان خامه ای

نان خامه ای

نان خامه ای
نان خامه ای

نان خامه ای :

مواد لازم:

ارد ۱ پیمانه-کره ۱۰۰ گرم-اب ۱پیمانه-تخم مرغ ۴عددبزرگ-شکر ۱ قاشق غذا خوری -نمک نصف قاشق چای خوری

آب ،شکر،نمک وکره را روی حرارت بگذارید تا کره اب شود و اب بجوشد

وقتی اب جوشید،ارد رایکجا بریزید داخل اب و به سرعت هم بزنید.۲تا۳ دقیقه…تا خمیری کاملاً یک دست داشته باشید. حالا خمیر را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.۳۰ تا ۴۰دقیقه.

حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وبا هم زن خیلی خوب بزنید هر تخم مرغ را با همزن برقی حدود ۴۰ ثانیه هم بزنید بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.اگر از هم زن دستی استفاده میکنید هر تخم مرغ را حدود یک دقیقه بزنید.

در پایان باید یک خمیر لطیف و یک دست داشته باشید.اگر ندارید یا خوب هم نزده اید یا تخم مرغش کم بوده.میتوانید یک سفیده اضافه کنید.
حالا خمیر را داخل کیسه ی قنادی که قبلاً نوک فلزی یا پلاستیکی ان را زده ایدبریزید.ودر ۲ سینی بزرگ که از قبل کاغذ انداخته و چرب کرده ایدمطابق شکل یا به صورت دایره بریزید.من به صورت قطره فرم دادم .

ودر فری که از قبل با ۴۰۰ درجه گرم کردید قرار بدهید.یکی از سینیها را طبقه ی ۳ ودیگری را طبقه ی ۴ قرار بدهیدو حدود ۳۵ دقیقه بعد خیلی سریع جای انها را عوض کنیدوگرنه پف شیرینی میخوابد…زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هست.با توجه به اندازه ی شیرینی متفاوته.

وقتی کاملاً سرد شدند ،داخل شیرینی ها را با خامه ی زده شده پر کنید. ۲ پیمانه خامه ی خیلی سرد را با نیم پیمانه شکر بزنید تا سفت شود۱۵تا ۱۰دقیقه.

برای تزیین از پودر شکر یا شکلات اب شده استفاده کنید.

درباره ی admin

همچنین ببینید

آبنبات چوبی

طرزتهیه آبنبات چوبی

آبنبات چوبی برای درست کردن آبنبات چند نکته را باید رعایت کنید تا بدون هیچ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *