سرخط خبرها
خانه » آشپزی » گراتن گل کلم
گراتن گل کلم
گراتن گل کلم

گراتن گل کلم

گراتن گل کلم

 

گراتن گل کلم
گراتن گل کلم

مواد لازم:

یک و یک چهارم پیمانه شیر
۷۵ گرم یا سه چهارم مخلوط پنیر چدار و پنیر پارمسان (رنده شده)
نوک قاشق چای خوری فلفل قرمز
۲ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه
جعفری خرد شده برای تزئین

طرز تهیه گراتن گل کلم
طرز تهیه گراتن گل کلم

طرز تهیه:

گل کلم ها را در قابلمه ای حاوی اب به مقدار ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را داخل سبدی ابکشی کنید.  سیب زمینی ها را نیز در قابلمه دیگریبپزید، بعد پوست آن ها را کنده و به قطعات متوسط خرد کنید. برای آماده کردن سس کافی است کره را در تابه  متوسطی ریخته و روی شعله اجاق گاز آب کنید. پس از آن تره فرنگی خرد شده و سیر له شده را در کره آّ شده ریخته و یک دقیقه تفت دهید. سپس آرد را اضافه کرده و آن را نیز مرتب به مدت یک دقیقه هم بزنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و شیر ۵۰ گرم از پنیر، فلفل قرمز و جعفری را کم کم به غذا اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. پس از آن تابه را دوباره روی شعله اجاق قرار دهید تا مواد به جوش آید. سپس کمی نمک و فلفل را روی مواد بپاشید بدین ترتیب سس آماده است. حالا ظرف سرامیک یا پیرکس مستطیل گودی را آماده کنید و گل کلم را در ظرف چیده و مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کنید سپس سس را با باقیمانده پنیر رنده شده روی مواد بریزید. ظرف حاوی گراتن را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا بپزد پیش از سرو کردن مواد را با مقداری جعفری خرد شده روی خوراک را تزئین کنید. این خوراک را به جای گل کلم با کلم بروکلی و یا حتی مخلوطی از هر دو نیز می توانید بپزید. فر را پیش از قرار دادن ظرف به مدت یک ربع گرم کنید.

پایان.

درباره ی admin

همچنین ببینید

بیسکویت جعبه کادو

بیسکویت جعبه کادو

بیسکویت جعبه کادو این بیسکویت به خاطره شکل ظاهریش مناسبه برای هدیه دادن. برای درست …

یک دیدگاه

  1. Nothnig I could say would give you undue credit for this story.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *