سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آموزش طبخ شامی کباب

آموزش طبخ شامی کباب

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده

۳۵۰ گرم

سیب زمینی

۱ عدد

هویچ

۱ عدد

پیاز

۱ عدد

تخم مرغ

۱ عدد

آرد نخود چی

یک دوم پیمانه

نمک ، فلفل ، دارچین

به میزان لازم

رب گوجه فرنگی

۲ قاشق سوپخوری

سرکه

به میزان لازم

شکر

به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و هویچ و سیب زمینی را رنده کرده آب آنرا گرفته ودر ظرف ریخته گوشت و تخم مرغ و آرد نخود چی و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کرده خوب چنگ می زنیم بعد از مواد به صورت بیضی یا دایره در آورده و در روغن سرخ می کنیم بعد دریک تابه کمی رب گو جه فرنگی با روغن تفت داده سرکه و شکر ونمک را اضافه کرده بعد کمی آب ریخته و می گذاریم کمی جوش آید بعد شامی ها را در آن سس گذاشته و می گذاریم چند دقیقه بماند تا مزه دار شود.

درباره ی admin

همچنین ببینید

کباب و ۹ نکته درباره تهیه آن !

گوشت لخم‌تر انتخاب کنید زیرا چربی کمتر باعث می‌شود که دود کمتری تولید شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *