سرخط خبرها
خانه » اخبار سایت » ۷ نکته بسیار بسیار مهم درباره چای
فواید چای
چای سیاه

۷ نکته بسیار بسیار مهم درباره چای

۷ نکته بسیار بسیار مهم درباره چای

 

☕ طبع چای، سرد و خشک است. بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.

☕ اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتری است. طعم چای سبز با اندکی آب لیموی طبیعی بهتر می شود.

☕ خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است. آن را با خرما، توت یا عسل بخورید. اگر داخل چای عسل می ریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای ۶۰ درجه، خواص عسل را از بین می برد.

☕ چای خوب چایی است که دیر دم بکشد ، زود رنگ ندهد و معطر نباشد. چایی که زود رنگ می دهد یا معطر است، دارای مواد افزودنی است.

☕ خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده – اختلال در جذب آهن

☕ خوردن چای داغ می تواند زمینه ساز سرطان حنجره شود.

☕ چای را کمرنگ بخور

چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچسبی دارد اما شکر برای مغز مفید نیست وسلامت را تهدید میکند

قند همراه با چای میتواند سلامت دندانها وکبد را بخطر بیاندازد و وزن را بالاببرد

 

چاى را با کشمش، این آنتى اکسیدان مقوى بخورید !
👈شما را از پوکى استخوان در امان نگه داشته، حافظه را تقویت ، استرس را کاهش، سستی بدن را رفع و گرفتگی عضلانی را بهبود میبخشد

 

✅چای کله مورچه ای نخرید نخورید

چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ

میدهد و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد

استقبال مردم قرار گرفته اند چای درجه ۳هستند

 

✅چای را با شکر شیرین نکنید

شکرهمراه با نوشیدنی داغ به ویژه در وعده صبحانه،سلامت دندان ها وکبد را به خطر می اندازد، وزن را بالا میبرد و کارایی مغز را کاهش میدهد

👈ازعسل استفاده کنید

 

#چای_سیاه

✴چای در ابتدا طبع گرم دارد یعنی۳۰دقیقه

✴ولی بعد طبع آن سرد میشود که سودازا است

یکی از علت های ایجاد⇩

❌ام اس(MS)
❌وسواس فکری

زیادخوردن همین چای سیاه است

 

🔴چای را با کشمش بخورید

آنتی اکسیدان قوی است

پیشگیری ازپوکى استخوان

بهبود گرفتگی عـضلات

خوشبوکردن دهان

رفع سستی بدن

کاهش استرس

تقویت حافظه

✅عوارض خوردن چای به طور مداوم؛

❇خشکی روده و معده
❇خشکی سر و سرد شدن مغز
❇بیماری‌های کبدی
❇استسقاء،
❇گرفتگی عضلات
❇و کمبود آهن می‌شود

 

❗چای خود را دیرتر بنوشید تا سرطانی نشوید.

کسانیکه چای را کمتر از ۲ تا ۳ دقیقه پس از ریختن در فنجان مینوشند، احتمال ابتلا به سرطان مری در آنها ۱۰ برابر بیشتر است!

☕ این چای ها را ننوشید !

🔻چای خوردن قبل ازصبحانه « سوء هاضمه
🔻چای داغ و سوزان « سرطان مری »
🔻چای بسیار غلیظ « کم خونی »
🔻چای سرد « سنگ کلیه »

 

 

فواید چای
چای سیاه

 

 

 

✅ نوشیدن چای بعد از غذا آهن موجود در خون از بین میرود همین امر باعث بیماری !

• آرتروز
• یبوست
• کم خونی
• خارپاشنه
• ریزش مو
• چربی خون
• ناراحتی قلبی و کلیوی

 

✅چای میکروبهای دهان را کاهش میدهد اما چای مانده در بدن تولید سم میکند ! مصرف چای مانده در دراز مدت باعث سردرد ، تپش قلب و زخم معده میشود

چای را تازه دم و کم رنگ بنوشید

 

⁩⚠🚫 #چای_کیسه_ای استفاده نکنید

چای کیسه‌ای که طعم قوی ورنگ فوری دارند نه‌تنهاارزش تغذیه‌ای مطلوبی ندارند بلکه اسانس – رنگ و مواد شیمیایی آنهامیتوانداثرات مخربی برسلامت فردبگذارد

 

⚠ هـرگز خرما را همراه چای نخورید!

مصرف خرما همراه چای باعث بالا رفتن قند خون میشود و انرژی آن به دلیل مخلوط شدن با آب جوش جذب بدن نمیشود!

بهترین همراه چای میوهای خشک هستند

 

منبع:

@mofidtarinha

 

درباره ی لاله

همچنین ببینید

دانستنی هایی در مورد ماش

ماش

دانستنی هایی در مورد ماش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *