خانه » آشپزی » آموزش تهیه دسر سیب و خامه
طرز تهیه دسر سیب و خامه
دسر

آموزش تهیه دسر سیب و خامه

طرز تهیه دسر سیب و خامه

مواد لازم برای دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی یک عدد
کمپوت سیب یک عدد
خامه فرم گرفته ۳۵۰ گرم

طرز تهیه دسر سیب و خامه
دسر

طرز تهیه دسر سیب و خامه :

کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید.

سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.

در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.

درباره ی لاله

همچنین ببینید

فوائد نوع ادویه ها

خواص ادویه جات

ادویه های پرخاصیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *