طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

 

 

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
سالاد کینوا

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

کینوا  ۳ پیمانه

 آب مرغ ۲/۳ پیمانه

لوبیا قرمز ۱ پیمانه

ذرت پخته شده ۲/۳ پیمانه

خیار ۳ عدد

پیاز قرمز ۱ عدد

فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد

مواد لازم برای سس سالاد کینوا :

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.

در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *