سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
سالاد کینوا

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

 

 

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
سالاد کینوا

مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

کینوا  ۳ پیمانه

 آب مرغ ۲/۳ پیمانه

لوبیا قرمز ۱ پیمانه

ذرت پخته شده ۲/۳ پیمانه

خیار ۳ عدد

پیاز قرمز ۱ عدد

فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد

مواد لازم برای سس سالاد کینوا :

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی :

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می تواند باشد.

در صورت تمایل می توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.

درباره ی لاله

همچنین ببینید

کاشت ریحان از ساقه 

راهنمای کاشت ریحان

برای جلوگیری از آفت زدن سبزی ها هر از چند گاهی باید مقداری آب را با الکل مخلوط کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *